Bounce masters mod apk Deutsch

Download Bounce masters mod apk Deutsch Nieuwste versie

Posted on

Bounce masters mod apk DeutschBounce masters mod apk Deutsch – Bent u een fervent animator? Als ik vrij ben, breng ik een heel uur met grappige en schattige serie op het kleine scherm. En een van de films die ik niet heb gemist een aflevering van is de Amerikaanse pinguïns van Madagascar, die werd uitgebracht in 2014. Ik had grote momenten van plezier met de vrolijke glimlach van de pinguïns. En vanaf dat moment hou ik van de pinguïns meer. Onlangs heb ik geprobeerd de Bouncemasters! spelervaring! van de Playgendary Uitgever. Dit spel is niet alleen de verschijning van mooie pinguïns, maar ook de stijl van spelen is heel leuk ook!

Bounce masters mod apk Deutsch

Bounce te vliegen ver!

Bounce masters mod apk unlimeted money ! Neem je mee naar het verre arctische en koude. Hier vindt u pinguïns, ijsberen, dolfijnen, en zelfs zeehonden. Zij zullen uw metgezel in dit spel zijn. Op het mechanisme, aan het begin van uw scherm, een witte beer met een grote stok zal gebruik maken van uw kracht om u weg te nemen. Op de manier, zullen de vrienden zoals verbindingen, of walvissen, u voorwaarts duwen om verder te vliegen. Op elk niveau van het spel, je hebt om te vliegen door middel van specifieke lengtes van de afstand, gericht op hoge score en passeren je vrienden. Tijdens uw vlucht, ontmoet u grote buiken, of sneeuwvlokken zult u verder en verder worden geduwd. Als je niet langs de test, zullen de haaien eet je; Niemand zou willen dat dit gebeurt. En wanneer u het spel begint, zult u de controlemechanisme van de beer zijn, dat de pinguïn zal beïnvloeden te vliegen. U moet het correcte en krachtige schot raken door op het scherm te onttrekken wanneer de vogel van hierboven springt; Hoe nauwkeuriger het schot de vogel vliegt weg. Op hetzelfde moment, tijdens de vlucht, kan uw vogel te verzamelen ondersteunende items zoals raketten, samen met kostbare gouden munten.

Graphics !!

Bouncemasters! Het is een spel met levendige graphics, zorgvuldig gemaakt, gecombineerd met een verscheidenheid van kleuren creëren een nieuwe ruimte, waardoor je het gevoel een beetje koud, niet echt in het NoordpoolGebied. Trouwens, de dieren in dit spel zijn charmante cartoon stijl. De fysieke beweging is zeer glad, geen ruk of vertraging tijdens de ervaring. Bovendien, Bouncemasters! Het geluid systeem is plezierig, het creëren van een gevoel van opwinding voor de spelers.

Bounce masters mod apk Deutsch 2018

Bounce masters mod apk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *